Thuiszorg is voor iedereen: jong of oud, gezinnen met- of zonder kinderen, alle ouderen en alle mantelzorgverleners

Aanmelden

De Cliënten Informatie & Registratie is gevestigd in het hoofdgebouw van Stichting WGK te Sta. Maria 17. Al uw vragen op het gebied van zorg in de thuissituatie, zowel lichamelijk als sociaal, komen binnen bij de afdeling Cliënten Informatie & Registratie van waaruit uw aanvraag behandeld wordt. U kunt hier ook terecht voor informatie op het gebied van zorgverlening in de thuissituatie of voor het indienen van een klacht. Deze informatie kan gericht zijn op zorgaanbod, zorgtoegang, verstrekking van verpleeghulpmiddelen en transport.

Voor een zorgaanvraag heeft u nodig:

Particulier

  • Doktersbrief
  • Geldige identiteitskaart
  • Geldige verzekeringskarnet of garantiebrief
  • Verwijsbrief (met medische diagnose en zorgvraag)
  • Ontslag- of overdrachtbrief van het ziekenhuis (indien beschikbaar)

 BVZ (Svb)

  • Doktersbrief
  • Geldige identiteitskaart
  • Verwijsbrief (met medische diagnose en zorgvraag)
  • Ontslag- of overdrachtsbrief (indien beschikbaar)

 Bent u geïnteresseerd in thuiszorg voor u of uw familielid? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor al uw zorgaanvragen.

Cliënten Infomatie & Registratie

Sta. Maria 17, Willemstad Curaçao

Tel: (+5999) 888 8889 / 868 2344 tst 151

De Cliënten Informatie & Registratie is open van maandag tot en met vrijdag tussen 7:30 uur en 17:00 uur. Na 17:00 uur, in het weekend en op feestdagen blijft onze organisatie bereikbaar voor spoedgevallen op het telefoonnummer (+5999) 660 9331 en 510 3661.

Uw aanvraag voor Ouder- en Kindzorg vanuit de consultatiebureaus verloopt via het consultatiebureau Sta. Maria op het telefoonnummer (+5999) 868 2344 toestel 129.

 

 

Neem contact op met de Zorgcentrale, via dit formulier:

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om u van informatie te voorzien naar aanleiding van uw vraag of opmerking. Lees meer in onze Privacy verklaring

Contact persoon


Wij zijn een thuiszorgorganisatie met karakter 

Stichting van het Wit Gele Kruis voor Thuiszorg “Prinses Margriet” (Stichting WGK) is de grootste organisatie die thuiszorg verleent op Curaçao. Stichting WGK is sinds 2008 een ISO-gecertificeerde thuiszorgorganisatie op Curaçao en wij beschouwen het als een belangrijke taak om kwaliteit te garanderen aan onze cliënten.

Onze organisatie biedt thuiszorg aan in de ruimste zin, waaronder speciaal inbegrepen ziekenverpleging aan huis, gezinsverzorging, evenals de zorg voor zuigelingen en kleuters.

Missie - Wij leveren op vraaggerichte wijze verpleging, verzorging en hulp of begeleiding thuis aan mensen die hierin professionele ondersteuning behoeven. Zo dragen wij bij aan hun gezondheid en hun kwaliteit van leven.

Visie - Wij dragen bij aan de gezondheid en kwaliteit van leven van onze klanten. Wij zien hierbij gezondheid als een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en dus niet slechts als de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken.