Verpleegkundig spreekuur

Op onze spreekuren richten wij ons op het verhogen van het zelfmanagement van een chronische ziekte zodat u zo snel mogelijk zelfstandig om kunt gaan met de ziekte en u de ziekte, samen met onze begeleiding, heeft leren integreren in uw dagelijks leven.
Wij bieden u en/of uw familie ondersteuning aan, als u een chronische ziekte heeft zoals Diabetes Mellitus, Hypertensie en ondersteuning van mantelzorgverleners van mensen met Alzheimer.
Wij kunnen u ook onze hulp aanbieden bij voetproblemen als u Diabetes Mellitus heeft. Deze problemen kunnen uiteen lopen van eelt, ingegroeide teennagels tot serieuze infecties. Met een verwijsbriefje van de huisarts kunt bij ons terecht voor een behandeling door de chiropodiste (pedicure).

Onze spreekuren zijn verspreid over het midden en oostelijk deel van het Eiland en soms gevestigd in een huisartsenpraktijk. Er zijn o.a. spreekuren in St. Maria, Marchena, Brievengat, St. Rosa, Montagne & Marie Pompoen. Met een verwijsbrief van uw huisarts helpen wij u op één van onze spreekuren graag.