Home care is for everyone: young and old, families with or without children, the elderly and all caregivers

Aanmelden old

Heeft u interesse in thuiszorg voor u of uw familie? Neem dan vrijblijvend contact op met de Zorgcentrale die verantwoordelijk is voor alle zorgaanvragen.

Zorgcentrale
Sta. Maria 17
Tel:  (+5999) 868 2344 / 888 8889

De Zorgcentrale is op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en 17.00 uur bereikbaar. Na 17.00 uur is onze organisatie bereikbaar op de telefoonnummer (+5999) 660 9331 en 510 3661 voor urgente gevallen. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen.

Neem contact op met de Zorgcentrale, via dit formulier:

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om u van informatie te voorzien naar aanleiding van uw vraag of opmerking. Lees meer in onze Privacy verklaring


Wij zijn een thuiszorg met karakter  

Stichting van het Wit Gele Kruis voor Thuiszorg “Prinses Margriet” is de grootste organisatie die thuiszorg verleent op Curaçao. Onze organisatie biedt thuiszorg aan in de ruimste zin, waaronder speciaal inbegrepen ziekenverpleging aan huis, gezinsverzorging, evenals de zorg voor zuigelingen en kleuters.

Missie - Wij bieden mogelijkheden om de participatie van ouderen in de maatschappij te verhogen, om nieuwe vriendschappen te ontplooien en om isolement en eenzaamheid te voorkomen.

Visie - Professionaliteit, integriteit, vakbekwaamheid, gedragen door een vertrouwde vanzelfsprekendheid en zich richtend op kwalitatieve zorg met een veranderingsbereidheid, is de weg die wij voor ons zien in de thuiszorg.