Nieuwsarchief

Dit is het nieuwsarchief, hier worden alle berichten getoond die online mogen staan

Thuiszorg is voor iedereen

18 februari
Kwaliteitsmedewerker en verpleegkundige Surandley Brito geeft aan dat thuiszorg voor iedereen is: van baby's tot senioren burgers.
Lees meer

Broeders van Stichting WGK

18 februari
Een paar broeders van Stichting WGK vertellen hoe zij als man het werk in de zorgsector ervaren.
Lees meer

Testimonial over de thuiszorg

18 februari
Nadat Nathan Vieira een verkeersongeluk kreeg, moest hij gebruik maken van thuiszorg tijdens zijn revalidatie. Nathan deelt zijn ervaring over de thuiszorg die Stichting WGK heeft verleend.
Lees meer

WGK Academy biedt bijscholing aan zorgpersoneel op St. Eustatius  

29 januari
Op 29 januari 2019 heeft Stichting Wit Gele Kruis voor Thuiszorg "Prinses Margriet" (Stichting WGK) een intentieverklaring getekend met St. Eustatius Health Care Foundation.
Lees meer

Succesvolle samenwerking WGK Academy en Breederode Hogeschool

21 januari
Willemstad – Op 21 januari 2019 tekende Breederode Hogeschool een nieuw contract met Stichting Wit Gele Kruis voor Thuiszorg “Prinses Margriet” om hun samenwerking voort te zetten.
Lees meer

Teambuilding Afdeling Kuido pa Mayor i Yu

11 december
Het personeel van de afdeling Kuido pa Mayor i Yu organiseerde een teambuilding activiteit bij Museo Kas Di Pal'i Maishi. 
Lees meer

Geslaagd seminar over diabetes

18 november
Willemstad – Tijdens het drukbezochte seminar over diabetes gaven verschillende experts in de gezondheidszorg informatie over de ziekte.
Lees meer

Samenwerkingovereenkomst inzake Diabetes

18 november
Stichting WGK, Stichting Birgen di Rosario en Sokudi ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst ter bevordering van het bewustzijn en preventie van diabetes.
Lees meer

Preventie van diabetes is noodzakelijk

15 november
Willemstad – In verband met Wereld Diabetes Dag op 14 november, vond een nationale dialoog over diabetes plaats in de aula van University of Curaçao.
Lees meer

Werkgroep Transitieprogramma VVT

12 oktober
Stichting WGK ondertekende tezamen met vijf zorgorganisaties een instellingsbesluit getekend om de werkgroep Transitieprogramma VVT op te richten. 
Lees meer